Review: Big Max Blade IP trolley

Overweeg de Big Max Blade IP golftrolley!

Ben je opzoek naar een kwaliteit golftrolley met alle gemakken voorzien? Dan is de Big Max Blade IP golftrolley een trolley om te overwegen!

Niet voor niets is de Blade IP winnaar van de Golf Digest Editor’s Choice Award in 2018, 2019 en 2020.

​Review: Big Max Blade IP trolley

Wat iedere golfer fijn vindt is een gemakkelijk op te vouwen trolley. En het liefst zo plat mogelijk. De Blad IP voldoet hier volledig aan. In slechts enkele seconden vouw je hem plat waarbij de achterwielen volledig automatisch onder het lichaam van de trolley draaien. De Blade IP is snel uit de blokken – het is gewoon een kwestie van het voorwiel op zijn plaats klikken en het handvatgedeelte omhoog en op zijn plaats tillen.

Met deze gepatenteerde “Flat Fold-technologie” kan de Blade IP gemakkelijk en veilig worden opgeborgen in een kluisje voor een golfclub, een kofferbak of zelfs aan een muur hangen!

Quick-Fix- en Quick-Lok-adapters
De Blade IP is van meer gemakken voorzien. De Quick-Fix- en Quick-Lok-adapters maken het mogelijk om accessoires gemakkelijk aan het stuurpaneel te bevestigen. Daarnaast kun je op het organizerpaneel gemakkelijk je fles, tees, golfballen en balmarker opbergen. Het bevat ook twee scorekaarthouders, één bovenop voor gemakkelijke toegang, de andere in een compartiment voor bescherming tegen de regen en wind. Met dit paneel heb je alles bij de hand zodat je niet steeds hoeft te zoeken naar accessoires.

De riemen en tasbevestigingen maken het bevestigen van je tas ook super eenvoudig. De tas wordt bovenop het voorwiel vergrendeld, zodat de tas niet kan gaan draaien. Door de baan heen is het ook een zeer fijne trolley. Door het brede profiel blijft hij in de wind goed staan, daarbij zijn de dubbele rempedalen erg toegankelijk.

Dubbele rempedalen
Al met als scoort de Blade IP op alle punten zeer positief. De Big Max Blade IP golftrolley is dan ook niet de goedkoopste op de markt. Je krijgt echter waar voor je geld, een achteraf geen spijt! Bij Golftaspro.nl bestel je hem voor een scherpe prijs van €329 incl. verzendkosten. (adviesverkoopprijs is €399.) Daarbij is er de keuze uit diverse kleuren.

Bron: Golftaspro

EziGolf Tourer

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland