De vijf mooiste golfbanen in het buitenland

Je kunt fantastisch golfen op de prachtige golfbanen die ons land rijk is, maar een balletje slaan in het buitenland is ook niet verkeerd. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan zijn deze bestemmingen misschien iets voor jou.

Groene golfbanen met palmbomen, met uitzicht op de Middellandse zee of een Amerikaans heuvelachtig landschap, wat wil je nog meer? Wij hebben vijf prachtige golfbanen in het buitenland voor je op een rijtje gezet.

1. Argentario Golf & Spa Resort, Italië

Aan de westkust van Italië, op zo’n twee uur rijden van Rome, vind je het Argentario Golf & Spa Resort. De 18-holes golfbaan ligt in een beschermd natuurgebied en naast een natuurreservaat. Terwijl je een balletje slaat in het heerlijke zonnetje heb je prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Wie wil dat nou niet?

2. Aphrodite Hills Resort, Cyprus

Bij dit resort vind je een bijzonder aangelegde golfbaan met 18 holes. De holes zijn een uitdagende mix voor ieder niveau. Deze baan staat vooral bekend om hole 7, waarbij je je bal over een indrukwekkende kloof van 130 meter diep moet slaan!

3. Loch Lomond Golf Club, Schotland

Wie is er niet onder de indruk van de prachtige natuur die Schotland rijk is? Precies! De Loch Lomond Golf Club ligt in het midden van het land en heeft prachtig vormgegeven holes.

4. South Cape Owners Club, Zuid-Korea

De South Cape Owners Club is de nummer één golfbaan van Zuid-Korea en staat in de top drie van Azië. Je vindt er uitdagende holes omringd door prachtige natuur en water.

5. Augusta National Golf Club, Amerika

Van Zuid-Korea vliegen we naar Amerika, naar de Augusta National Golf Club. Hier wordt ieder jaar De Masters gespeeld. Het is één van de bekendste banen van Amerika, want hier vind je de moeilijkste holes in de golfsport.

Bij SpecialSpex maken we gespecialiseerde brillen op sterkte.

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland