Ga geruisloos over de golfbaan...

met een Monobuggy!

Ervaar het gemak van de Monobuggy over de golfbaan. De nieuwe Monobuggy golfscooter zijn voorzien van ‘hub’-motoren in de wielen.

monobuggy

Met de nieuwste Monobuggy geruisloos over de golfbaan…

Er is een nieuw model Monobuggy golfscooter op de golfbanen verschenen die zeer enthousiast is ontvangen door de eerste gebruikers.

De nieuwe Monobuggy golfscooter is voorzien van ‘hub’-motoren in de wielen. Deze zorgen voor de directe aandrijving waardoor er geen ketting en tandwielen meer nodig zijn. Dit maakt de golfscooter vrijwel geruisloos en minder onderhoudsgevoelig.

Ook de snelheid is heel eenvoudig te regelen.

 

Modellen Monobuggy

golfsport drenthe

Evenals de eerdere modellen van Monobuggy, zijn de nieuwe modellen voorzien van een 48 Volt Lithium accu, die dus zonder geheugenvorming na gebruik kan worden geladen.

Nieuw is verder het duidelijke grotere display voor de bediening en weergave van diverse opties en daarnaast een steun voor uw mobiele telefoon. Natuurlijk is ook deze golfscooter inklapbaar voor eenvoudig transport en wordt hij geleverd met een afneembaar golftastrek, flessenhouder en scorekaarthouder met plaats voor tees en golfballen.

De accu wordt geleverd met lader, die automatisch afslaat wanneer de accu volledig geladen is.

Bekijk hier instructie video’s

Viking Golf BV

Viking Golf BV introduceert de nieuwe Monobuggy exclusief op vele golfbanen in Nederland. Wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of een proefrit kunt dit aangeven via deze link.

Monobuggy maakt graag een afspraak met u bij u in de buurt!

Kijk voor meer informatie op Monobuggy.nl
monobuggy.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van Golf in de Regio.

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland