Golfbanen in Zuid-Holland

Gezellig en sportief golfen in Zuid-Holland!

Zuid-Holland is een provincie in Nederland. Den Haag is de hoofdstad van de provincie

In heel Zuid-Holland kun je genieten van de fantastische golfsport.

Golfbanen in Zuid-Holland

De golfsport is erg populair in de provincie en dat is te zien aan het aantal banen die hier te vinden zijn. Met maar liefst 42 banen is er voor iedereen een baan beschikbaar, van echte beginner tot een echte expert.

Golfbaan Koninklijke Haagsche G&CC is een erg karakteristieke golfclub, opgericht in 1893. Daarmee zijn zei de oudste golfclub van Nederland. De golfbaan bestaat uit 18 holes en mag zichzelf een zeer fraai exemplaar noemen. Onder andere door de prachtige ligging nabij zee word de golfbaan enorm goed beoordeeld.

Spaarnwoude

Golfen in de regio

Kom eens een keer lekker golven in de regio Zuid-Holland. In de provincie vind u de mooiste golfbanen, niet alleen de banen zelf zijn mooi, maar ook kunt u genieten van een prachtige omgeving nabij de zee en de duinen.

Ook een keertje in de duinen een potje golf spelen? Dat kan bij de Noordwijkse Golfclub. Een mooie baan met 18 holes gelegen aan het Noordzeestrand. Het is een behoorlijk uitdagende baan door de grote afstanden en bijzondere architectuur.

Bekijk hier het overzicht van alle golfbanen in Zuid-Holland.
Golfbanen in Drenthe

Golfen in Den Haag

In het centrum van Den Haag zijn er ook nog twee golfbanen te vinden. De Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh is hier één van. De golfclub heeft een prachtige 18 holes baan met goede faciliteiten.

Brasserie Golf Ockenburgh is ook onderdeel van de stad Den Haag. Hier kun je terecht voor een fijne 9 holes baan. Mooi gelegen tussen de stad en de duinen vind u de baan. Een groot voordeel is dat het goed beschut is door de duinen, hierdoor kun je ook lekker golfen als het wat minder weer is.

Na een drukke werkdag is een rondje golf de ultieme ontspanning!

Golfen in Zuid-Holland

In heel Zuid-Holland kun je volop genieten van de golfsport. De vele golfbanen die Zuid-Holland rijk is zijn uitdagende banen voor zowel de beginner als gevorderde golfers.

Ziet u hier niet de golfbaan staan die u zoekt? Daar hebben wij een compleet overzicht voor van alle Golfbanen in Zuid-Holland.

Niet alleen voor golf kunt u terecht in de provincie, de provincie Zuid-Holland is enorm veelzijdig en kent een prachtige omgeving. Ook de golfbanen helpen aan het beschermen van de natuurgebieden, zo krijg je een geweldig uitzicht op de golfbaan en doet de baan wat terug voor de natuur.

Mocht je klaar zijn met het golven dan kun je dus altijd nog gaan genieten van de vele bezienswaardigheden of je ogen uitkijken op het indrukwekkende natuurgebied.

Veel golfplezier beleef je in Zuid-Holland!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland