Golfbanen in zeeland

Gezellig en sportief golfen in Zeeland!

Mosselen, oesters en garnalen, maar ook kan er gegolfd worden in Zeeland!

De golfsport is groeiende, ook in de provincie Zeeland

Zeeland is een veelzijdige provincie gelegen in het zuid-westen van Nederland. Je kunt er gigantische stranden vinden die het erg goed doen voor het toerisme aspect. Maar Zeeland heeft ook prachtige natuurgebieden en genoeg ontspanning. Voor iedereen is er dus wat te beleven in Zeeland.

Golf is populair, ook in Zeeland. In de hele provincie zijn mooie golfbanen te vinden!

golf in Groningen

Een dagje weg in Zeeland

Golfcentrum Reymerswael mag zichzelf één van de beste golfbanen noemen van Zeeland. Deze prachtige golflocatie ligt op een punt waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen elkaar kruisen. Op de baan vind u 18 holes met een prachtig uitzicht over zee. Door de lage bomen kunt u rekenen op uitdagende windstoten wat er voor zorgt dat ook experts hier goed terecht kunnen.

Diversiteit in de provincie

Zeeland is heel divers en zo ook in de golf banen. Er zijn 8 golfbanen verspreid door Zeeland, allen voorzien van een prachtige omgeving en leuke uitdagingen voor beginners, experts en alles wat daar tussen zit.

In de hoofdstad Middelburg kunt u ook terecht voor een lekker potje golf. De Zeeuwsche Middelburg is de naam van de golfclub in Middelburg. Op de club vind u een schitterende 9 holes baan en een par-3 baan die garant staat voor een uitdaging. Naast het golfen bied de Zeeuwsche Middelburg ook andere faciliteiten aan. Zo kun je voor of na het golfen lekker genieten in het restaurant van culinair Zeeland. Ook is er een golf winkel, kleedkamers en een vergaderzaal.

Bekijk ook andere golfbanen in Zeeland
Golfbanen in Groningen

Golfen in Zuid-west Nederland

Ben je klaar met golfen in Zeeland? Ga dan ook naar provincies Noord-Brabant of breng een bezoekje aan Vlaanderen. Vanuit de golfclub Reymerswael kunt u heel makkelijk de oversteek maken naar Noord-Brabant of Vlaanderen. 

In Zeeland zijn hele mooie en unieke golfbanen met uitstekende voorzieningen!

Maak je uitje compleet! Bezoek het theater of wissel je golfclubs in voor een ander actief uitje in Zeeland.

 

Geniet van de golfsport in Zuid-west Nederland!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland