Golfbanen in Noord-Holland

Gezellig en sportief golfen in Noord-Holland!

Noord-Holland is een provincie in Nederland. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland gelegen in de provincie Noord-Holland.

In heel Noord-Holland kun je genieten van de fantastische golfsport.

Golfbanen in Noord-Holland

Noord-Holland kent meer dan 30 golfbanen waarvan vele al menige jaren bestaan. In de hele provincie kun je volop golfen op de verschillende 9-18 of 27-holes golfbanen die Noord-Holland rijk zijn.

Golfbaan Spaarnwoude heeft drie 9-holes wedstrijdbanen en drie 9-holes par 3 & 4 banen. Golfbaan Spaarnwoude behoort tot één van de grootste in Europa.

Spaarnwoude

Golfen in Noord-Holland

Vraag jij je wel eens af, wat de beste golfbanen in Noord Holland zijn om te golfen? Op Golf in de Regio vind je een overzicht van golfbanen in Noord-Holland. Het leukste aan golfen is dat je op iedere baan terecht kunt.

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark, Golfpark Spandersbosch. Spandersbosch is een zeer toegankelijke gastvrije 9-holes golfbaan.

Bekijk hier het overzicht van alle golfbanen in Noord-Holland.
Golfbanen in Drenthe

Golfen in Amsterdam

Ook in hartje Amsterdam zijn een aantal golfbanen te vinden. Ontsnap uit de drukke hoofdstad en ga ontspannen op een golfbaan in Amsterdam. Op Golfclub Ookmeer, gelegen op Sportcomplex Ookmeer, bestaan de fairways uit voetbalvelden. De greens liggen aan de rand van de velden.

De Hoge Dijk in Amsterdam heeft een 27-holesbaan met hoogstwaarschijnlijk de beste greens van Amsterdam en omstreken. Ook Golfbaan Sloten gevestigd in Amsterdam heeft een zeer uitdagende baan.

Na een drukke werkdag is een rondje golf de ultieme ontspanning!

Golfen in Noord-Holland

Van Zandvoort tot in de kop van Noord-Holland kun je volop genieten van de golfsport. De vele golfbanen die Noord-Holland rijk is zijn uitdagende banen voor zowel de beginner als gevorderde golfers.

De Heemskerkse Golfclub heeft een uitdagende 9-holes PAR 3 baan en 19-holes Championshipbaan. De Kennemer Golf Club is een 27-holes golfbaan en heeft het oudste nog bestaande golfclubhuis. De Haarlemmermeersche Golfclub golft op de Golfbaan Haarlemmermeer. Het historisch landschap tussen drie belangrijke kijkpunten van de randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp is de thuishaven van de Haarlemmermeersche Golfclub.

De vele golfbanen in Noord-Holland hebben leuke golfarrangementen en dag-arrangementen voor groepen. Ook vele verschillende business-meetings zijn op een golfbaan goed te organiseren. Vraag ook eens naar samenwerkingen met de verschillende golfbanen voor meerdaagse golfarrangementen.

Ga je de golfuitdaging aan op Gofbaan The Dunes of reis je liever naar het Waddeneiland Texel om een balletje te slaan op de Texelse Golfbaan?

Veel golfplezier beleef je in Noord-Holland!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland