Golfbanen in Limburg

Gezellig en sportief golfen in de provincie Limburg!

​De provincie Limburg staat bekend om zijn vriendelijkheid en gastronomie. Het is de meest zuidelijke provincie van Nederland. In Limburg barst het van de glooiende landschappen, waardoor Limburg uitermate geschikt is voor de golfsport. In de provincie Limburg bevinden zich maar liefst 25 golfclubs.

Golfbanen in Limburg

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap tussen het Maasdal en het Mergelland ligt de Golfbaan Rijk van Margraten, een prachtige combinatie van een 9-holes Pitch&Putt en een 18-holes baan omringd door glooiende landerijen en een prachtige panorama vanaf het sfeervolle terras over de stad Maastricht.

Golfbanen in Limburg

Golfen in Limburg

De hoogste baan van Nederland is Wittem de Zuid Limburgse Golf & Country Club tussen Maastricht en Aken. Een golfbaan die sinds de oprichting in 1956 bekend staat om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. De baan ligt in een rustig en uitgestrekt natuurgebied en biedt een oase aan rust.

Wittem is tevens de eerste golfbaan in Zuid-Limburg met een GEO certificaat.

In Voerendaal, aan de rand van het Limburgse heuvelland ligt Golf & Country Club Hoenshuis, een prachtig gerenoveerde parkbaan met zacht glooiende parkwaas, mooie natuur, vijvers en beken en goed beschermde greens.

Golfen in Overijssel

Golf in Limburg

Tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen ligt Golfbaan Brunssummerheide, een ijzersterke golfbaan met een afwisselend karakter. Geen één hole is hetzelfde. Terwijl de gevorderde golfer zich kampioen waant, beleeft de beginner de golfsport in een on-Nederlandse omgeving. Golfbaan Brunssummerheide heeft 3 lussen van 9 holes die wisselende gecombineerd kunnen worden tot 18 holes.

Verdere golfbanen in Limburg zijn onder andere;

De golfbanen in het heuvelachtige Limburg bieden urenlang golfplezier voor de beginner en/of de gevorderde speler. Voor iedere golfliefhebber wat wils.

Bekijk alle golfbanen in Limburg

 

Geniet van de golfsport in de provincie Limburg!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland