Golfbanen in Groningen

Gezellig en sportief golfen in Groningen!

Er gaat niets boven Groningen. Dat geldt ook zeker voor de golfsport.

Groningen is een veelzijdige provincie. Je kunt er volop genieten van het stadsleven of de natuur in trekken. De vele wandel en fietsroutes nemen je mee door de hele provincie. Ook sportievelingen kunnen in Groningen volop aan hun trekken komen. Je hoeft je niet te vervelen in Groningen!

Golf is populair, ook in Groningen. In de hele provincie zijn mooie golfbanen te vinden!

golf in Groningen

Erop uit in Groningen

Ga een dag er op uit naar Veendam! De Golfclub Compagnie Veendam verwelkomt u graag. Heerlijk rustig golfen, zonder geluid van autowegen of vliegtuigen, dat is kenmerkend bij De Golfclub Compagnie Veendam.

Gain fratsen, gain toustanden

Bij het Groningse Golfclub Duurswold gaat het om Gain fratsen, gain toustanden, gewoon heerlijk golf spelen op je eigen niveau.

Wil je het golfspel onder de knie krijgen dan kun je bij de Golferij Eelde goed terecht. Volg een leuke clinic of met een groep een team uitje. Bij de Golferij Eelde ben je voor het perfecte uitje aan het juiste adres!

Noord- Nederlandse Golf & Country Club ligt op Landgoed De Poll in Glimmen. 18 holes in de natuurlijke, groene omgeving. Test de snelle greens op Landgoed de Poll. Golf is voor jong en oud en iedereen is welkom bij de Noord- Nederlandse Golf & Country Club.

Bekijk ook andere golfbanen in Groningen
Golfbanen in Groningen

Golfen in Noord-Nederland

Ben je een weekend of op vakantie in Groningen? Ga dan ook naar provincies Drenthe en Friesland. De provincies Drenthe en Friesland grenzen aan Groningen.

In Groningen, Drenthe en Friesland zijn hele mooie golfbanen!

Maak je uitje compleet! Bezoek het theater of wissel je golfclubs in voor een ander actief uitje in Groningen.

 

Geniet van de golfsport in Noord-Nederland!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland