Golfbanen in Drenthe

Gezellig en sportief golfen in Drenthe!

In de prachtige provincie Drenthe kun je op vele verschillende banen golfen. Voor iedere golfer van beginner tot gevorderde, jong en oud kunnen in Drenthe uitstekend golfen.

Lees hier alles over de Golfbanen in Drenthe!

Golf in Drenthe

In de provincie Drenthe vind je zeer afwisselende golfbanen. Voor een dagje golf of een weekendj golf kun je in Drenthe naar de meest uiteenlopende banen.

Drentsche Golf & Country Club heeft een ruim opgezette golfbaan gesitueerd op een totaal 240 hectare natuurgebied. Drentsche Golf & Country Club heeft een 27 holes wedstrijdbaan en beschikt ook over een 9-holes Par 3 baan.

Golfen in het Drentse Zeijerveen is voor iedere golfer een uitdaging.

In de gemeente Noordenveld kun je golfen in Roden. In Roden zijn alle golfers meer dan welkom bij Golfclub Holthuizen.

Golfclub Holthuizen heeft een 9 holes golfbaan met 18 verschillende afslagplaatsen, is uitdagend en zeer gevarieerd. De Golfbaan heeft een eigen golfschool waar je zowel in groepsverband als individueel de golfsport kunt leren.

Wil je in Drenthe een dagje short golfen? Dan moet je zeker naar Country Golf in Ees gaan.

Country Golf in Ees heeft een mooie par 3 golfbaan waar iedereen welkom is. Je hebt geen golfervaring nodig en je kunt gratis gebruik maken van de golfmaterialen.

Golfbanen in Drenthe

Oudste golfclub van Drenthe

De oudste golfclub in Drenthe is gelegen in Aalden. De Gelpenberg is de oudste golfclub van Drenthe en is gelegen in een fraai en rustgevend Drents bos- en heide landschap van Aalden.

Drentse golfbanen

Ga golfen op de mooiste golfbanen in een prachtige omgeving en geniet van de rust en ruimte in Drenthe.

Bekijk hier het overzicht van alle golfbanen in Drenthe.
golfsport drenthe

Golfsport in Noord-Nederland

Ben je een weekend in Drenthe en wil je volop genieten van de golfsport? Ga dan ook zeker richting Groningen of Friesland.

Maak er een compleet uitje van in Drenthe. Bezoek het theater ga lekker uit eten. Iets anders dan golfen? Er zijn tal van leuke uitjes in Drenthe. 

 

Extra Golf tip -> Ook in de provincie Overijssel vind je mooie golfbanen!

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland