Golf in de Regio

Alles over golfen in Nederland.

GOLF IN DE REGIO

Nederland is een rijk land wat de golfsport aangaat. Je kunt in alle provincies in Nederland mooie, langgerekte golfclubs en -banen vinden, met voor ieder wat wils. Golf is een spel waarbij mentale inspanning met lichamelijke inspanning wordt gecombineerd. Het is het ideale uitje in de buitenlucht en bovendien vrij toegankelijk voor iedereen.

Begin met een kennismaking les of een clinic of analyseer je golfspel en doe de par-3 test. Kies de tee die bij je past, zorg voor materiaal en de juiste bal en sla je slag!

Golf in de Regio geeft je algemene informatie over de golfsport in Nederland en kun je per provincie zoeken naar alle golfbanen in Nederland.

GOLF IN DE REGIO KRANT

Golf in de Regio brengt in heel Nederland diverse ‘Golf in de Regio kranten’ uit. Iedere editie van de krant staat boordevol informatie over de golfclubs in de regio, agenda’s en activiteiten van de golfbanen in de regio. Agenda en nieuwsitems worden aangeleverd door de Golffederatie.

MEDIAPARTNER

CaJa-fsm werkt samen met mediapartners die voor verschillende uitgaves de acquisitie verzorgen.

ADVERTEREN?

Adverteer ook in de Golf in de Regio krant! De Golf in de Regio krant komt uit in heel Nederland! Heeft u interesse in een advertentie of melding op onze website? Neem contact op! 

Golf in de Regio is onderdeel van CaJa-FSM

Meer informatie opvragen kunt u doen via: info@caja-fsm.nl
Telefoon: 0594-555013

GOLFBANEN PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland