Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lauswolt Open

1 oktober - 3 oktober

Het Lauswolt Open staat voor Topgolf in Friesland: een uitdagend toernooi voor Nederlandse pro’s en topamateurs, zowel voor dames als voor heren.

Het toernooi wordt in 2021 gespeeld op 1, 2, en 3 oktober.

Lauswolt Open

Dit golftoernooi is elk jaar weer een feest voor onze golfclub. Het is een toernooi waar golfprofessionals het opnemen tegen de beste amateurs van Nederland, zowel bij de dames als bij de heren.

In 2021 brengen we het toernooi naar een hoger niveau. We breiden het uit van 36 naar 54 holes. Dus, de dames èn de heren starten op vrijdag 1 oktober. Vervolgens strijdt het hele deelnemersveld twee dagen lang om de begeerde finaleplaatsen op zondag 3 oktober. De 39 beste mannen en de 18 beste vrouwen plus iedereen binnen 10 slagen van de leiders, overleven de CUT en kunnen aanspraak maken op de prijzen.

Buiten de eer van de overwinning, wordt er gestreden om het prijzengeld voor de pro’s en mooie prijzen voor de amateurs. Door de uitbreiding naar 54 holes kunnen amateurs WAGR-punten verdienen voor de wereldranglijst. Verder zijn we ook dit jaar weer benieuwd: winnen de pro’s of de amateurs?

Gegevens

Begin:
1 oktober
Einde:
3 oktober
Bekijk de site van Evenement