Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Golfen voor Stichting Skimaatjes

27 november

€20

Heb je altijd al een keertje willen (foot)golfen, wil je juist je golfskills voor het kortere werk verbeteren of gewoon iets doen voor een goed doel? Zet dan zondag 27 november in je agenda en trommel je vrienden, familie, sportteam of collega’s op voor Golfen voor Stichting Skimaatjes.

Deze ochtend stelt Abel Restaurant hun18-holes Pitch&Putt baan ter beschikking voor een leuke, gezellige en sportieve ochtend waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van Stichting Skimaatjes. Pitch & Putt Golf is golf voor iedereen! Want ook zonder golfervaring mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Lijkt golfen je toch wat lastig? Je kan het parcours ook foot golfend afleggen.

Informatie en aanmelden

Datum: Zondag 27 november 2022
Tijd: Ontvangst vanaf 10:30 uur met koffie met wat lekkers, start 11.00 uur
Kosten: € 20,00 p.p.
Locatie: Abel Hospitality & Leisure, Albrandwaardsedijk 194, 3172 XB in Poortugaal (www.abel-restaurant.nl)

Meld je aan door een mail te sturen naar nathalie.nederveen@gmail.com. Graag doorgeven met hoeveel personen je komt en of je wilt Footgolfen of Pitch&Putten)

Vind je het gezellig om na afloop te lunchen? Vermeld dit bij je inschrijving (ook voor hoeveel personen) en wij reserveren een tafel voor je (in verband met drukte graag uiterlijk 20 november doorgeven). Lunch is niet inbegrepen en op eigen kosten.

Mocht je niet kunnen, maar wel een donatie willen doen? Dit wordt uiteraard ook bijzonder gewaardeerd. Stuur dan een mail naar info@skimaatjes.nl of kijk op https://www.skimaatjes.nl/sponsoring/. Wil je meer informatie over de reis (met recht de leukste week van het jaar), omdat je wellicht een mogelijke deelnemer kent, neem dan ook vooral contact op

Stichting Skimaatjes

Stichting Skimaatjes organiseert op vrijwillige basis een ski-reis voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenbeschadiging. Zij willen graag een skimaatje zijn voor mensen die door welke omstandigheden dan ook het net niet alleen kunnen, maar wel graag op wintersport willen om actief te skiën of te snowboarden. De begeleiding van de deelnemers is één op-één en wordt evenals de bestuurlijke zaken geheel door vrijwilligers gedaan zonder winstoogmerk

Gegevens

Datum:
27 november
Kosten:
€20

Locatie

Abel Hospitality & Leisure
Albrandwaardsedijk 194
Poortugaal, 3172 XB Nederland