Golf in de regio

Alles over golfen in Nederland.

CONTACT GOLF IN DE REGIO

Golf in de Regio is een onafhankelijke informatieve website. Per provincie kun je golfbanen vinden en de kranten die per provincie worden uitgegeven worden gepubliceerd.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Golf in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

GOLF IN DE REGIO KRANT

De Golf in de Regio krant komt per regio uit en wordt huis aan huis verspreid. In de kranten staat onder andere nieuws over de golfbanen per regio. Crossmediaal werkt erg goed! Door het gebruik van verschillende media zorgen wij ervoor dat er meer interesse komt voor de golfsport. Golf in de Regio kranten komen uit in heel Nederland.

LEZERSPROFIEL / INTERESSES

De lezerskern van Golf in de Regio bestaat uit een brede doelgroep. In iedere krant staat veel informatie!

BEREIK

De krant wordt telkens huis aan huis of op pick-up points verspreid in een oplage per regio gebied bepaald van minimal 6000 – 10.000 exemplaren en heeft een bereik van minimaal x 3 lezers. De kranten worden ook bij de adverteerders bezorgd. De krant is ook online te downloaden.

ONLINE PLAATSINGEN

Plaatsingen en banners zijn mogelijk op onze website. Hiervoor hebben wij speciale ruimtes gereserveerd. Deze plaatsingen zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één jaar. Interesse? Bel ons!

MEDIAPARTNERS

Golf in de Regio is onderdeel van Caja-fsm. Daarnaast werkt CaJa-fsm samen met mediapartner Presstige Media. Presstige Media is onze mediapartner voor de acquisitie voor diverse kranten in de regio Noord Brabant, Limburg en Gelderland.

COPYRIGHT

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht u toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan u denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

CONTACTGEGEVENS

Golf in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

Adres:
Tolbertervaart 1
9365 VD Tolbert
Telefoon: 0594-555013
Email: info@caja-fsm.nl
www.caja-fsm.nl

Projecten van CaJa-fsm -> TheatersinNederlandWattedoenVandaag, Bouwen en Wonen in de Regio en Zorginjeregio.