Heemskerkse Golfclub

Heemskerkse Golfclub ligt in het hart van Kennemerland. De Golfbaan op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem en Alkmaar is prachtig gelegen in Noord-Holland.

Heemskerkse Golfclub

De Heemskerkse is een polderbaan met veel groen en veel water. Tegen de horizon steekt de kerk van Assendelft af met verspreid liggende boerderijen. En in de verte kun je nog net de havenkranen langs het Noordzeekanaal zien.

De Heemskerkse Golfclub beschikt over een prachtige en uitdagende 9 holes PAR 3 baan ‘Weidelus’. Deze ligt in een driehoek naast de afslag van hole 1 van de 18 holes baan en wordt geheel omsloten door natuurlijke waterpartijen.

De holes zelf zijn sterk geonduleerd en hebben lengtes van 88 meter tot 166 meter (de totale lengte is 1078 meter).

Bunkerpartijen bieden de gelegenheid ook dit onderdeel van het spel flink te oefenen. De paden zijn zodanig aangelegd dat er ook in de winter met handicarts en trolley’s gereden kan worden.

De ‘Weidelus’ biedt de mogelijkheid voor gevorderde spelers om een rondje van 9 holes of 18 holes vanaf verschillende teeboxen relaxed te spelen in 1 à 2 uur. Maar ook beginnende golfers zonder baanpermissie of handicap 54 – zowel clubleden als niet-leden – kunnen op de Heemskerkse Golfclub kennismaken met alle aspecten van het golfspel.

Contact Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18
1967 PR Heemskerk

⇒ Telefoon: 0251-250088
⇒ Email: secretariaat@heemskerksegolfclub.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….