Haarlemmermeersche Golfclub

De Haarlemmermeersche Golfclub is een golfclub in de provincie Noord-Holland. Golfbaan Haarlemmermeer heeft een historisch landschap tussen drie belangrijke kijkpunten van de Randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp in.

Haarlemmermeersche Golfclub

Het gewonnen polderland, het industriële erfgoed van de gemalen die de Haarlemmermeer hebben drooggelegd en het Unesco Werelderfgoed van de Stelling van Amsterdam komen tezamen op onze golfbaan. Samen met de kwaliteit van de golfbaan en onze gastvrijheid zijn dit de ingrediënten voor een prachtige golf-ervaring!

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van ons beleid zijn.

Naast de drie wedstrijdlussen beschikt de Haarlemmermeersche ook nog over een 9 holes par 3 Executive Course, de Bolstra, een grote driving range met 48 plekken, waarvan 32 overdekt en drie prachtige, verlichte, short game areas voor al uw korte spel training..

Iedereen is van harte welkom bij de Haarlemmermeersche Golfclub!

 

Contact Haarlemmermeersche Golfclub

Spieringweg 745
2142 ED Cruquius

⇒ Telefoon: 023-558 9000
⇒ Email: info@haarlemmermeerschegolfclub.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….