De Hoge Dijk

De Hoge Dijk heeft 27 holes, oefenfaciliteiten, golfacademy en een brasserie. De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam en omstreken.

De Hoge Dijk

De lussen genaamd Holendrecht en Bullewijk vormen gezamenlijk een 18 holes wedstrijdbaan (par-71) met A-status.

Deze lussen zijn ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. Holendrecht is vlak en open, terwijl Bullewijk glooiend en bebost is.
De derde lus genaamd Abcoude biedt negen par-3 en par-4 holes met afwisselend karakter. Uitdagend voor zowel de beginnende als ervaren speler.

Een rondje van 18 holes brengt veel elementen in het spel , en je vindt dus altijd wel ergens een mogelijkheid om je sterktes uit te buiten. Je vindt echter ook altijd die ene hole waar de slagen je om de oren vliegen… De wedstrijdbaan is dan ook een degelijke test van je ware spelniveau.

Op de banen kan ’s zomers en ’s winters tot zonsondergang worden gespeeld. In de winter zal zoveel mogelijk van de zomergreens gebruik gemaakt worden (tenzij het gesneeuwd heeft), en ook gewoon van de teebox afgeslagen worden. Als je wilt, kan je dus bijna het hele jaar door qualifying rondjes lopen!

De wedstrijdbaan van De Hoge Dijk wordt geroemd om z’n snelle greens. De ervaren staf van greenkeepers houden de greens gedurende het seizoen op 3 mm hoogte. Een hoge stimpwaarde is dus zeker in de zomer eerder regel dan uitzondering. De greenkeepers zorgen het hele jaar voor degelijk onderhoud van de baan, zodat de baan te allen tijde goed speelbaar is.

Bekijk hier de baanstatus van De Hoge Dijk

Contact De Hoge Dijk

Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam

⇒ Telefoon: 0294-281 241
⇒ Email: info@dehogedijk.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….