Golfpark Spranderbosch

Golfpark Spranderbosch ligt tussen Bussum en Hilversum. Golfpark Spandersbosch heeft een uitdagende 9-holes banen en is zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig.

Golfpark Spranderbosch

De spannende Boschbaan met NGF B-status voor greenfeespelers (minimaal handicap 54) en de gevarieerde par-3 Crailoobaan waar ook spelers met baanpermissie welkom zijn. Daarnaast biedt het park moderne (gratis) oefenfaciliteiten en een gezellige brasserie met uitzicht op diverse holes.

De Boschbaan is de thuisbaan van de Golfclub Spandersbosch. De club wordt gekenmerkt door begrippen als: vriendelijk, laagdrempelig, onderlinge acceptatie, gezellig en sportief.

Golfclub Spandersbosch is een bloeiende en actieve vereniging en zet zich o.a. in om de beginnende golfer naar via de NGF Baanpermissie-kaart naar een actieve (club- of EGA) handicap te begeleiden.

Welkom op Golfpark Spandersbosch!

Baanimpressie

Uniek zijn de drone beelden van de baan. U kunt van bovenaf de Golfclub Spandersbosch van tee tot green alle holes beleven. De afstanden staan tevens vermeld op de overzichtspagina’s, met voor de holes op de Boschbaan ook een overzichtstekening van de betreffende hole. Bekijk de speciale drone beelden

Contact Golfpark Spranderbosch

Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

⇒ Telefoon: 035 685 7328
⇒ Email: info@golfparkspandersbosch.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….