Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen is een Nederlandse golfclub in Roden, ten Zuidwesten van de stad Groningen.

Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen ligt prachtig gelegen en heeft een 9 holes baan – met 18 verschillende afslagplaatsen.

Golfclub Holthuizen is in 1985 opgericht, en is een bloeiende en vooral ook gezonde vereniging. Dit dank zij een jarenlang actief beleid van continue verbetering van de baan en succesvolle werving van nieuwe leden. Daarnaast is er veel aandacht voor bedrijfsleden en zakelijke contacten door bijvoorbeeld de introductie van het ‘businessclub lidmaatschap’, de bedrijvencompetitie en het organiseren van bedrijfsclinics.

Golfschool Holthuizen

De golfschool biedt veel mogelijkheden voor het volgen van zowel individuele- als groepslessen. Ook is er bijzondere aandacht voor de ontwikkeling van jeugdgolf. Dit alles heeft er toe geleid dat Holthuizen een vereniging in voortdurende beweging is, een vereniging die de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet kan zien.

De baan is spannend, uitdagend en, door het aanleggen van verschillende afslagplaatsen op alle holes, ook heel afwisselend. Golfclub Holthuizen heeft automatische beregening aangelegd, het drainagesysteem is vernieuwd en de kwaliteit van greens en voorgreens zijn aanzienlijk verbeterd. Alle holes zijn daardoor bijna het hele jaar continu goed bespeelbaar.

Sinds juni 2017 beschikt Holthuizen tevens over een volwaardige qualifying 9 holes par 3 baan. Dagkaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij het secretariaat (en indien gesloten, bij de horeca).

Uiteraard heeft golfclub Holthuizen uitstekende les- en oefenfaciliteiten met een ruime, deels overdekte en verlichte driving range, een chipping- en putting green en twee oefenbunkers. De golfschool biedt lessen aan op ieder niveau, zowel individueel als in (kleine) groepen. Daarnaast is er een golfshop met een aantrekkelijk assortiment aan clubs, kleding en accessoires.

Brasserie Holthuizen

Wil je na een sportieve golfdag nog even nagenieten? Dat kan in de Brasserie Holthuizen. Onder het genot van een hapje en drankje is het goed toeven op de “negentiende hole”; Bij de brasserie kun je ook terecht voor een smakelijke lunch of diner. .

Golfclub Holthuizen heet u van harte welkom in Roden.

Contact Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen
Oosteinde 7a
9301 ZP Roden

⇒ Telefoon: 050-5015103
⇒ info@golfclubholthuizen.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….