Golfclub De Vijf Margen

Golfclub De Vijf Margen Wind en water zijn de kernwoorden op de 9 holes par-3 baan van Golf Centrum Noordwijk.

Golfclub De Vijf Margen

Iedereen die beschikt over het GVB kan op de baan van Golf Centrum Noordwijk komen spelen. Om een ronde van negen of achttien holes te spelen is het nodig om vooraf te reserveren. Alle leden van Golf Centrum Noordwijk kunnen een dag tevoren reserveren. Personen die geen lid zijn kunnen op de dag zelf informeren naar een starttijd.

In tegenstelling tot veel andere banen in Nederland kent het Golfcentrum geen wintergreens. Dit betekent dat de baan zowel in de zomer als in de winter over echte greens beschikt. Het kan wel voorkomen dat de baan bij vorst of na zware regenval gesloten blijft.

Gezelligheid staat bij de golfclub hoog in het vaandel.

Driving Range

De Driving Range van het Golfcentrum Noordwijk is voorzien van kunstgras greens. Op de range zijn 2 grote greens aangelegd met meerder mikpunten en hoogte verschillen.

De Driving Range is verdeeld over twee verdiepingen, heeft 32 overdekte, 6 buitenafslagplaatsen en is in de avonduren verlicht. De Driving Range is voorzien van ruime afslagplaatsen, target greens, afstandborden en TopTracer Range technologie.

Contact Golfclub De Vijf Margen

Van Berckelweg 38
2203 LB Noordwijk

⇒ Telefoon: 071 364 6543
⇒ Email via website

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….