Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout kun je golfen op de 27-holes baan op circa 120 hectare geonduleerd terrein. De golfbaan is gelegen in een bosgebied waarin roofvogels, zwanen en eenden, klein wild, roofdieren en reeën hun natuurlijk domein hebben.

Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout  is pittig en uitdagend vanwege mooie doglegs, de waterpartijen, liefst 113 bunkers en de onvoorspelbare wind.

De baan heeft een A-status. De 27 holes zijn verdeeld in drie lussen van 9 holes (IJmeer, Gooimeer en Markermeer, alle drie Par 36) en een lengte van ruim 3000 meter. De langste hole is Markermeer 2, met een lengte van 522 meter vanaf de men ’s backtee.

Golfers die willen oefenen, kunnen terecht op een ruime driving-range met een grotendeels overdekte afslag, drie oefenbunkers, twee chipping greens en een putting green.

Bovendien beschikt Golfclub Almeerderhout over een volwaardige 9-holes Par-3 baan, waarvan de langste hole ruim 150 meter is. Mooi voor de beginner, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil trainen.

Kom een dag golfen bij Golfclub Almeerderhout!

Contact Golfclub Almeerderhout

Watersnipweg 19
1341 AA Almere

⇒ Telefoon: 030-106 9999
⇒ Email: secretariaat@almeerderhout.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….