Golfbaan Weesp

Golfen onder de rook van Amsterdam. Golfbaan Weesp heeft een uitdagende par 3 plus baan. De rustieke omgeving bij Golfbaan Weesp heeft een sfeervol clubhuis.

Golfbaan Golfbaan Weesp

Zeer centraal gelegen uitdagende en toegang vriendelijke golfbaan in Weesp, tussen Amsterdam Zuid en het Gooi. Aan de provinciale weg N236 en 5 minuten gelegen van zowel de A1 als de A9. Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust voor het oog is, speelt u op een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan.

De par 3 holes zijn tussen de 90 en 160 meter. De gemiddelde afstand van de par 3 holes zijn met gemiddeld 125 meter per hole te vergelijken met de par 3 holes op grote banen en veel langer dan een gemiddelde par 3 korte baan. Op de holes kunt u al uw clubs nodig hebben en op de par 4 hole van 237 meter met dogleg naar rechts kunt u met de driver afslaan.

Sfeervol
Men kan dus spreken over een par 3 plus baan. Dit alles in een rustieke omgeving met een fantastisch en sfeervol clubhuis. Door de laagdrempelige en ontspannen sfeer voelt zowel de beginnende als de ervaren golfer zich op zijn gemak.

De baan is geschikt voor zowel beginners, senioren maar ook zeker voor de gevorderden. De baan is qualyfing en als u op deze baan uw handicap speelt, dan bent u een klasbak!

Over 9 holes speelt u gemiddeld (in een tweebal) 1,25 uur en over 18 holes 2,5 uur. Zo is een balletje slaan voor of na het werk mogelijk!

Kom dus snel een keer spelen op Golfbaan Weesp; u zult verrast worden!

Nieuwe Course Rating
Onlangs heeft de Nederlandse Golf Federatie onze baan opnieuw gekeurd en de moeilijkheidsgraad bepaald. Dit heeft geleid tot een aanpassing van de Playing Handicap tabel en krijgen de spelers, zowel bij dames als heren een aantal extra slagen.

Dit lag in de verwachting gezien de scores op onze moeilijke baan, zeker voor speler die voor het eerst komen spelen.

Contact Golfbaan Weesp

Basisweg 2
1383 NC Weesp

⇒ Telefoon: 0294 269 057
⇒ Email: info@golfweesp.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….