Golfbaan Ameland

Vanaf 1995 kun je golfen op Ameland op de Golfbaan Ameland. Ben je op vakantie of een paar dagen op Ameland, vergeet niet eens een bezoekje te brengen aan de golfbaan Ameland. De par 3 baan, 9 holes is voor de actieve en beginnende golfer een uitdaging.

Golfbaan Ameland

Ieder jaargetijde kun je genieten op Ameland op de golfbaan. Geniet van het golfen door zelf te spelen of om vanaf het terras de golfactiviteiten van anderen te volgen.

Ben je in bezit van een Golf Vaardigheidsbewijs of baanpermissie dan is het een genot om over onze 9 holes golfbaan te lopen. Voor de aankomende golfers is de prachtige par 3 baan beschikbaar die natuurlijk ook geschikt is voor gevorderde spelers om het korte spel te verbeteren.

Uiteraard ontbreken faciliteiten zoals driving range, oefengreens voor het putten en chippen niet op Golfbaan Ameland.

Golfclinics op Ameland

Voor golf les of het boeken van een clinic kun je zeker ook bij Golfclub Ameland terecht!

Woon je op Ameland of verblijf je er voor een kortere periode dan is een afgestemd lesprogramma mogelijk, individueel of als groepsles. De clinics zijn populair, je kunt met een groep vanaf 6 personen 2 uur les krijgen. Wil jij NGF halen? dan kun je de basisvaardigheden ook bij Golfclub Ameland halen.

Ga eens langs en maak kennis op Ameland met de prachtige golfsport!

De koffie staat klaar!

Contact Golfbaan Ameland

Oosterhiemweg 20
9161 CZ Hollum

⇒ Telefoon: 0519-554219
⇒ Email: info@golfbaanameland.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….