Eyserhof

Eyserhof is de ideale locatie voor een golfuitje in Zuid-Limburg. Bij de Eyershof kunnen zowel beginnende als ook ervaren golfers die graag recreatief golfen terecht.

Shortgolf Eyserhof

Shortgolf is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag deze recreatieve vorm van golfen spelen, gegarandeerd plezier voor jong en oud! De prachtig gesitueerde shortgolfbaan en de sfeervolle brasserie liggen in het Eyserbeekdal, net buiten het dorpje Eys in Zuid-Limburg.

De 9 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 3,5 hectare. De afstand tussen de holes variëren van de afslag tot aan de vlag tussen de 35 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels en uitdagend aangelegd.

Door de aanwezigheid van natuurlijke obstakels zoals waterpartijen, hoogteverschillen en glooiingen is deze baan zelfs voor de beste golfer een uitdaging.

De baan is voorzien van diverse goede oefenfaciliteiten, een oefenbaan met mikpunten en een glooiende puttinggreen. Speel Golf in Limburg en proef de smaak van het idyllische Eys!

De Shortgolfbaan is het gehele golfseizoen (mrt t/m nov) dagelijks geopend vanaf 10.00 hr tot zonsondergang.

Recreatief golfen doe je bij Eyershof in Eys.

Contact Eyserhof

Wittemerweg 7
6287 AA Eys

⇒ Telefoon: 043-4511207
⇒ Email: info@eyserhof.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….