Efteling Golfpark

Efteling Golfpark, Dé 18-holes golfbaan in Kaatsheuvel. Te midden van 116 hectare natuur ligt het Efteling Golfpark. Hier vind je een prachtige A-status Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen. Voor de minder gevorderde golfer zijn er oefengreens en –bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig.

Efteling Golfpark

Golfclub Efteling is opgericht in 1994. Ook is in dat jaar de prachtige Championship Course geopend. Een baan met een buitengewoon groot oppervlak van ruim 100 hectare waar ook alle oefenfaciliteiten te vinden zijn. Een professionele golfschool mag natuurlijk niet ontbreken.

De golfclub is een kleine en gezellige club met maximaal zo’n 600 leden die maar liefst 55% van de baantijd huurt. Dat betekent dat leden heel gemakkelijk een starttijd kunnen boeken op onze mooie baan.

De club heeft natuurlijk een dames,- en een herendag. Ook kunnen leden altijd aan ruim 50 officiële en gezelligheidswedstrijden per jaar deelnemen. Deze wedstrijden zijn erg toegankelijk voor de leden en bijzonder professioneel georganiseerd. De succesvolle jeugdafdeling leidt jonge golfers op volgens het befaamde ‘Committed to Jeugd’ programma van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie.

Het clubhuis is in lijn met de beroemde Efteling een prachtig gebouw met mooie terrassen waar het na een ronde golf prima toeven is.

Golfclub Efteling wil een vriendelijke gezellige club zijn waarin prestatie en ontmoeting elkaar afwisselen en aanvullen.

Contact Efteling Golfpark

Veldstraat 6
5176 NB
De Moer / Kaatsheuvel

⇒ Telefoon: 0416-288 499
⇒ golfpark@efteling.com

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….