De Goese Golf

Sportief golfen doe je op De Goese Golf. De Goese Golf is een parkachtige golfbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap.

De Goese Golf

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getalen aanwezig.

De Goese Golf  is een uitdagende baan voor zowel de beginnende- als ervaren golfer uitdagend.

De 18 holes baan heeft een lengte van 6.269 meter en een Par 72. De lay-out is klassiek met 9 holes in het midden en daar omheen 9 holes en is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitecten Donald Steel & Hans Hertzberger. Een overzichtelijke, maar uitdagende baan.

De 9 holes Par-3 baan is 725 meter lang en zeer uitdagend voor alle type golfers. De ervaren golfer kan het technische, kleinere werk verfijnen en de beginnende golfer krijgt met alle facetten van de golfsport te maken.

Komt u golfen op de beste golfbaan van Zeeland? 

Maak kennis met golf

Maak kennis met De Goese Golf en de golfsport door deel te nemen aan één van de kennismakingslessen. U maakt kennis met de basistechnieken, zoals: chippen, putten en swingen!

Uiteraard kun je in de Brasserie De Goese Golf genieten van de Zeeuwse delicatessen, en als de zon schijnt kun je op het terras  van prachtig uitzicht nagenieten van een sportieve dag golfen.

Contact De Goese Golf

Krukweg 31
4465 BH GOES

⇒ Telefoon: 0113 – 229 557
⇒ Email: info@goesegolf.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….