BurgGolf St. Nicolaasga

BurgGolf St. Nicolaasga in de provincie Friesland bestaat sinds 2001.

BurgGolf St. Nicolaasga

De baan heeft 18 holes op een openterrein. Sommige holes gaan dwars door het bos, andere holes worden omringd door houtwallen. Golfclub Sint Nyk is een gezellige golfbaan de 18 holes zijn een uitdaging voor de beginnende en ervaren golfer.

De toonaangevende golfarchitecten Alan Rijks en Paul Rolin hebben deze 18 holes Championship course met NGF A-status gecreëerd. BurgGolf St. Nicolaasga speel je op mooie, grote en ruime greens, strategisch geplaatste (water)hindernissen en prachtige fairways.

BurgGolf

Bij BurgGolf St. Nicolaasga draait het niet alleen om golfen. Geniet dagelijks van lekker eten en borrelen. Iedereen is van harte welkom in Restaurant Magnolia’s. Burggolf is meer dan alleen een golfbaan!

Leer golfen in Friesland

Heb je altijd al eens willen doen? Leer golfen in Friesland, bij BurgGolf St. Nicolaasga. Vanaf de allereerste afslag op de driving range tot veelvuldig putten op de putting green, bij BurgGolf St. Nicolaasga staan PGA professionals startklaar voor lessen die precies aansluiten op ieders golftalent.

Ontdek de mooie golfbanen en unieke mogelijkheden bij BurgGolf St. Nicolaasga.

Contact BurgGolf St. Nicolaasga

Legemeersterweg 16-18
8527 DS Legemeer

⇒ Telefoon: 0513 498 032
⇒ Email: sintnicolaasga@burggolf.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….